Nieuws

Peugeot 308 krijgt GT-line

Zowel de Peugeot 308 hatchback als de308 SW wordt voorzien van een GT-line. Dit sportieve pakket volgt op de introductie van de snellere 308 GT en komt daar qua uitrusting net iets onder te staan, maar boven de Allure.
 
De 308 GT onderscheidt zich door de peugeot-leeuw in de grille i.p.v. op de motrokap, sequentiële richtingaanwijzers vóór met van binnen naar buiten oplichtende leds en in plaats van de mistlampen zwart gelakte extra luchtinlaten in de voorbumper om de krachtige motorisaties optimaal te koelen.
 
De achterbumper van de GT wordt gesierd door een zwart gelakte diffuser die is voorzien van twee zichtbare uitlaatsierstukken. Deze geven de GT ook aan de achterzijde de typerende gespierde uitstraling. Deze wordt versterkt door de zijskirts die zijn uitgevoerd in de kleur van de carrosserie. De zwart gelakte buitenspiegels doen de pure lijn nog beter uitkomen en refereren aan sportieve Peugeot’s uit het verleden zoals de 406 Coupé en 206 GTi. Het interieur wordt gesierd door sportieve elementen. De bekleding bestaat uit een combinatie van hoogwaardig kunstleder met alcantara.
 
De nieuwe Peugeot 308 GT is vanaf nu al te bestellen. Verwachting is dat de nieuwe Peugeot 308 in januari in de showroom te bewonderen is.

Nieuws / Blog

  • 21
    oktober
    Peugeot 308 krijgt GT-line
    Peugeot blijft de 308 opfrissen met nieuwe uitvoeringen. In januari kunnen we wederom twee nieuwe uitrustingsniveaus verwachten.