Nieuws

Mobiliteitscentrum Van der Werf klaar voor de toekomst


Graag informeren wij u als gewaardeerde klant over een belangrijke ontwikkeling binnen ons familiebedrijf.

Eerst de geruststelling dat er niks verandert voor u, want in onze vertrouwde vestigingen in Ede en Lunteren blijven we u graag van dienst.
 
Wat de belangrijke ontwikkeling is? We hebben besloten om de krachten te bundelen met Auto Versteeg Buurman, net als Van der Werf een solide en gezond familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar en een sterke positie in Peugeot. Auto Versteeg Buurman voert ook een aantal andere merken (Citroën, Mitsubishi, Suzuki, Toyota), zoals wij actief zijn met campers (nu met het merk Sun Living), met onze leasemaatschappij en met caroutlet.nu voor occasions en youngtimers.

In de autowereld en in de Gelderse Vallei is deze krachtenbundeling nieuws. Wij hechten eraan dat u dit nieuws van ons verneemt voordat media erover berichten.

In de nieuwe combinatie wordt de directie gevormd door Geurt Buurman, Korstiaan Versteeg, Eric van der Werf en Richard van de Pol. De naam ‘Van der Werf’ blijft voor de huidige activiteiten van Van der Werf, zoals ook de naam ‘Auto Versteeg Buurman’ blijft. In Ede en Lunteren blijven onze bekende en gewaardeerde medewerkers u van dienst. Zelf zullen we nog steeds veel in Ede werken, maar we gaan ook aan de slag voor de andere activiteiten. En ongetwijfeld gaat u Geurt Buurman en Korstiaan Versteeg ook tegenkomen.

Waarom we de krachten bundelen? Dat heeft alles te maken met de veranderingen in de autowereld. Bijvoorbeeld jongere mensen kijken anders aan tegen mobiliteit en auto’s, het fenomeen private lease wordt belangrijker, de zakelijke markt verandert en we krijgen te maken met de groei van elektrisch rijden. Tegelijkertijd willen fabrikanten en importeurs alleen nog zaken doen met minder, maar veel grotere partners.

Daarom hebben we gezegd: we houden onze dichtbij-benadering voor de klant, maar aan de achterkant bundelen we krachten met een familiebedrijf dat dezelfde filosofie heeft als wij. De filosofie dat niet het grote goed is, maar dat het goede voor de klant groot is. Dat is onze inzet, elke dag weer. We streven er naar dat we u kennen, dat we weten wat u beweegt en dat we u helpen in uw mobiliteitsbehoefte.

We ervaren het als een voorrecht dat we met zoveel klanten een goede relatie hebben. Vaak gaat die 20, 30, 40 of zelfs 50 jaar terug, toen Peugeots als de 106, 205, 505 of 404 het straatbeeld bepaalden. Deze klassieke Peugeots ziet u regelmatig in onze vestiging in Ede. We vinden ze niet alleen mooi (hopelijk u ook!); ze staan ook symbool voor de rijke historie en duurzaamheid van onze klantrelatie. Dat blijft onverkort ons uitgangspunt. Of we daarin slagen, dat beoordeelt u!

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben, komt u gerust langs of neem met ons contact op via telefoon of email.

Met vriendelijke groet,

Namens de combinatie Auto Versteeg Buurman en Van der Werf,

Korstiaan Versteeg, Richard van de Pol, Geurt Buurman en Eric van der Werf
(van links naar rechts op de afbeelding)

Nieuws / Blog

 • 11
  april
  Vacature Interieurverzorger
  Wij zoeken op korte termijn een schoonmaker/interieurverzorger voor het onderhouden van de kantoren, de showroom en het sanitair.
 • 21
  oktober
  Peugeot 308 krijgt GT-line
  Peugeot blijft de 308 opfrissen met nieuwe uitvoeringen. In januari kunnen we wederom twee nieuwe uitrustingsniveaus verwachten.