Campers

Met het prachtige merk Peugeot Burow Mobil bieden wij u een complete lijn recreatie voertuigen aan. Van onze kleinste en zeer innovatieve buscampers tot de Liberté VIP 690 half integraal is er voor elke bestemming een Burow Mobil. Uitgangspunt en uniek in de markt is dat het altijd een Peugeot als onderstel betreft. Dus met recht; Frans Comfort en Duitse kwaliteit. Dé ideale combinatie voor uw vakantie!
 
Al 30 jaar worden in het Duitse Augsburg Burow Mobil campers geproduceerd. Vakmanschap, kwaliteit en maatwerk zijn de drijfveren die bijdragen aan de succesvolle verkopen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Sinds 2011 is Nederland daar officieel aan toegevoegd. Mobiliteitscentrum Van der Werf heeft hiervoor het importeurschap verkregen.

Naast de verkoop en onderhoud van campers bieden wij ook campers in verhuur aan. Vanaf € 99,-- per dag huurt u al een camper, zodat u deze ultieme vorm van vrijheid kunt ervaren.
 

Nieuws / Blog

  • 21
    oktober
    Peugeot 308 krijgt GT-line
    Peugeot blijft de 308 opfrissen met nieuwe uitvoeringen. In januari kunnen we wederom twee nieuwe uitrustingsniveaus verwachten.